Line Bakkevig

Line Bakkevig er en erfaren mentaltrener og lederutvikler som jobber med et bredt spekter av mennesker! Det de har til felles er at de ønsker en endring i livet sitt - og det kan Line Bakkevig hjelpe deg med.

Erfaring og utdanning:

Line er utdannet fra NTNU og har en master i strategisk ledelse fra BI i tillegg til å være sertifisert mental trener. Hun har 20 års ledererfaring, hovedsakelig fra forsikring og finans, men også innen industri og media. Hun har flere års erfaring fra toppledelse og styreverv i privat og offentlig sektor, samt egen investeringsvirksomhet. I tillegg er hun tidligere toppidrettsutøver og vet hva som skal til for å lykkes! Gjennom flere år som leder har hun arbeidet mye med å utvikle medarbeidere og team.

Mentaltrener-filosofi:

Line sitt mål som mental trener er å hjelpe deg til å nå dine ambisiøse mål, og ta ut ditt ytterste potensial på din arena. Det gjør hun gjennom engasjement, integritet og godt og utviklende samarbeid, med fokus på en optimal prosess. Line jobber nå som mental trener for individer innen næringsliv og toppidrett.

Referanse:

«Det finnes mange mentale trenere, men svært få av Lines kaliber. Line bygger en unik troverdighet ved å selv ha en bakgrunn som toppleder kombinert med en solid faglig bakgrunn. Lines perspektiv inkluderer også kvinne- og morsrollen, som fem barns mor, og det gjør hennes profil som mental trener komplett og svært beundringsverdig. Det bygger tillit. Resultatet for meg ble svært verdifulle samtaler i en hektisk og spesiell tid for meg karrieremessig. Timene med Line har gitt perspektiv og bidratt til en ro og ekstremt fokus via motiverende og oppløftende dialog, som førte til handling. Skal jeg noengang knytte til meg en mental trener på fast basis, så er valget klart – det må bli Line Bakkevig. Hun kommer til å bli en av Norges mest betydningsfulle mentale trenere for næringslivsledere.»

– Anita Krohn Traaseth (aka tinteguri)

 

Line i media:

Du finner et intervju med Line Bakkevig i Norges største helsepodcast: Ingefær Podcast! Episoden kan du høre her!

Mer Selvtillit? Les intervju med Line i denne artikkelen!

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.