Mari Heksem Olsen

Mari startet sin utdannelse i Forsvaret, hvor hun gikk Hærens befalsskole. Videre har hun en bachelor fra Norges Idrettshøgskole innen Trening, coaching og idrettspsykologi, med fordypning i paraidrett. Ved siden av jobb tar hun nå en master ved NTNU i Organisasjon og ledelse, med spesialisering i coaching og relasjonsledelse.

Mari har flere års erfaring som leder i Forsvaret hvor hun har jobbet som seksjonssjef, og senere som idrettsoffiser blant annet på Krigsskolen. Gjennom å lede en seksjon med ulikt sammensatte mennesker, i et operativt og tidvis stressende miljø, har det gitt henne innsikt i hvordan utnytte ulike ressurser når effektiviteten sakner, i tillegg til å utvikle medarbeidere og team. Hun har jobbet hos Norges Skiforbund og har tidligere erfaring som fotballspiller og langrennsløper. I tillegg har hun jobbet som PT og coach på en Crossfit Box i Oslo. Gjennom sin varierte og sammensatte bakgrunn kjenner hun godt til hvordan det er å være utenfor komfortsonen, utfordre seg selv, og pushe grenser.

Mari holder foredrag, workshops, og en-til-en samtaler.

mari@rawtrening.no

 

Mental trener-filosofi

Mitt mål som mental trener er å hjelpe deg å nå ditt. Jeg er overbevist om at du kan få til det du vil så lenge du har riktig fokus og er villig til å legge ned målrettet og spesifikt arbeid. Du kan ikke velge hva som skjer med deg, men du kan velge hvordan du håndterer det som skjer med deg. La meg hjelpe deg å gi deg de verktøyene du trenger for at du kan være den beste utgaven av deg selv, når du vil. Tenk stort, drøm større, og få ut potensialet ditt!

Erfaring

  • Utdannet PT ved Norges idrettshøgskole.

  • Utdannet Crossfit coach ved CrossFit Brisbane.

  • Krigsskolens veilederkurs.

  • God erfaring fra å holde kurs og foredrag.

  • Har holdt omlag 300 leksjoner for grupper opp til 120 personer.

  • Deltok på Norges tøffeste 2016, et tv-program laget for, og vist på, NRK.

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.