Silje Skjellaug

Trening og aktivitet har de siste 8 årene fått en veldig viktig plass i livet mitt. Det jeg tidligere kunne forbinde med trening var støttemedlemskap, mål som aldri ble nådd og skuffelse. Og i dag er trening noe jeg ikke kan leve uten. Det å ha gjennomført denne endringen selv, er min største motivasjon i jobben som personlig trener - det å kunne bidra til verdifulle endringer i menneskers liv!

Trening gir meg mer energi, et bedre humør, det gjør meg sterkere, jeg er mer fokusert og det gjør meg alt i alt råere til å håndtere det hverdagen bringer.

Hva får du om du trener med meg?

Som personlig trener er jeg åpen og ærlig, og jeg forventer fullt fokus av både deg og meg på øktene. Det er viktig for mennesker å føle seg sett, og jeg har dette i fokus med de jeg jobber med. Øktene legges opp etter dine ønsker og mål, og jeg vil utfordre deg på veien slik at du kommer dit!

Jeg tror på at man må oppleve en form for glede i det man gjør for å holde ut over tid. Det betyr ikke at det alltid skal være gøy på trening, men at du kan oppnå noe som gir deg en positiv boost selvom økta er tung å gjennomføre. Legges treningen opp sånn at du jevnlig kjenner på utvikling og mestring, vil du oppleve sterkere motivasjon for å gjennomføre de planlagte øktene! Dette er viktige faktorer å ha på plass for at man skal klare å ha kontinuitet i treningen sin, og oppleve langvarige endringer.

 

Referanser 

«Jeg begynte med PT-timer hos Silje med et mål om å bli trygg nok til å gå på treningsstudio og trene styrke på egenhand. Det målet har jeg nådd! Som en bonus er jeg også blitt mye sterkere, og jeg har et stort repertoar  av øvelser jeg kan gjøre på egenhånd. Silje er trygg, kunnskapsrik og ikke minst morsom å trene sammen med. Anbefales på det varmeste!» (Ida)

«Jeg startet fra bunn med lite kunnskap om styrketrening og teknikk. Det å starte med PT timer har gjort meg sterkere, tryggere, jeg trener med god teknikk og jeg tørr å pushe meg selv. Jeg har blitt pushet og lært meg øvelser jeg ikke turte å gjøre på egenhånd tidligere. Jeg opplever mestring og treningsglede!» (Marie)

«Gjennom å trene med Silje føler jeg meg bedre med meg selv! Jeg får gjøre de øvelsene jeg liker best, samtidig som jeg blir utfordret til å prøve ut noe nytt. vi trener både styrke, utholdenhet og mobilitet. Silje er lydhør og tilpasser etter dagsform. Jeg har blitt sterkere, og bonusen er at Silje er fin å prate med i pustepausene!» (Carina)

Treningsfilosofi

Trening gir meg mer energi, et bedre humør, det gjør meg sterkere, jeg er mer fokusert og det gjør meg alt i alt råere til å håndtere det hverdagen bringer.

Erfaring

  • Personlig trener (Akademiet for personlig trening 2014-2015)
  • Mental trener RAW Level 1 (RAW trening AS 2018)
  • Mental trener RAW Level 2 (RAW trening AS 2018)
  • Instruktør/coach (NOVA trening og helse AS 2014 – 2020)
  • Personlig trener (NOVA trening og helse AS 2015 – 2020)

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.