Nå kan du trene mentalt på nett!

Coperio og RAW Trening AS har gått sammen og utviklet det nettbaserte programmet Mental styrketrening, som nå er tilgjengelig for både privatpersoner og bedrifter.

— Programmet er for de som ønsker å bruke sin mentale kapasitet bedre, sier professor i klinisk psykologi Tore Stiles. Tore er grunnlegger av trondheimsbedriften Coperio, og brenner for å utvikle digitale produkter som er med på å bidra til at mennesker i større grad vil være i stand til å trene opp sine mentale evner selv.

I programmet møter du mental trener Cecilie Ystenes Myhre ved RAW Trening. I programmet deler hun vitenskapelig dokumenterte teknikker og øvelser innen mental trening.

– Jeg hadde et stort ønske om å utvikle et nettbasert program som alle kan bruke og ha tilgang til. På denne måten håper jeg terskelen blir lavere for å sette mental trening i system og trene i sitt eget tempo, sier Cecilie.

Mental trening i digital drakt
I programmet får du tilgang til inspirerende dybdeintervjuer om hvordan andre bruker mental trening i sin hverdag.

I treningsprogrammet får du også tilgang til en rekke videoer, tekster, øvelser og lydfiler som skal bidra til at du får trent opp dine mentale ferdigheter – når og hvor du vil.

— Det som er så bra med å ha et nettbasert program å tilby våre kunder, er at du får tilgang til gode råd og nyttige peptalks når du har behov for det — uavhengig av om en coach eller mental trener er tilgjengelig der og da, sier Coperios’ prosjektleder Tone Lise Dahl.

En av forskjellene mellom å lese en bok om mental trening og dette programmet, er at det åpner opp for en aktiv prosess der du umiddelbart kan begynne å jobbe med deg selv. Du har også mulighet for å kommunisere med Cecilie via meldinger.

Programmet bruker en sikker IT-løsning levert av Checkware som tilfredsstiller kravene i Norm for informasjonssikkerhet i helse- og omsorgssektoren i Norge. Du kan bruke både PC, nettbrett og mobil.

En lønnsom investering

I dagens arbeidsliv er det mange som opplever å stå i krevende endringsprosesser. Mange kjenner også på at det settes mål og krav som fører til at man kan føle seg stressa. Å tilby dette programmet til ansatte kan vise seg å være en lønnsom investering for bedrifter. Programmet gir konkrete verktøy og kan bidra til økt bevisstgjøring, som gir mulighet for mental styrketrening.

— Hver dag jobber jeg med ledere og medarbeidere på de samme mentale ferdighetene som vi setter fokus på i programmet, med det mål om å gjøre dem mer effektive, redusere stress og sykefravær, samt bygge opp den selvtilliten som kreves i et samfunn som stiller stadig høyere krav til endringsvilje og krav på høye resultater på kortere tid, forteller Cecilie.

Å investere i at ansatte kan bruke tid på mental trening vil kunne gi et tydelig signal om at arbeidsgiver bryr seg om sine ansatte og deres mentale helse. Å investere i ansattes mentale helse er, i følge professor Tore Stiles viktig fordi det øker livskvaliteten, reduserer helseplager og øker prestasjonsevnen.

Mental styrketrening er starten på en innovativ satsing av nettbaserte programmer som skal hjelpe mennesker med å trene opp sine mentale ferdigheter. Programmet tilbys til kun kr 1998,- pr år. Du kan bestille programmet her. Om tilbudet er interessant for din bedrift, kan du ta kontakt for et skreddersydd tilbud.

Gå til www.mentalstyrketrening.com for å lese mer om programmet.

PROGRAMMETS INNHOLD
Det mentale treningsprogrammet er delt inn i fire prosesser:

Verdier
Målsettinger
Avspenning
Selvevaluering

I programmet får du blant annet tilgang til:

22 videoer
6 dybdeintervjuer
17 øvelser
7 peptalks
5 lydfiler innspilt av Nationaltheatret
Personlig dagbok
Registrering av egne mål
Meldinger med Cecilie Ystenes Myhre (ekstra tjeneste)

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.