PRESSE

Her finner du artikler som er publisert på kjente nettsteder hvor Raw Trening er nevnt eller hvor Raw Trening har bidratt med fagkunnskap.

Fellestrekkene hos de som lykkes

Hva er det som gjør at noen få personer lykkes så mye bedre enn mange andre? GRIT kan gi oss svaret.

Les artikkel på VG+

Oppfriskning av løpeteknikk med RAW Trening!

Denne uken har RAW Trening på Lysaker Brygge, tidligere Mykje Meir Trening, en rekke gratis treningstimer og foredrag, og i går var jeg med på løpsteknikk med treneren Christopher Bernardo Spicer, @bernardospicer…

Les innlegg

Mentaltrener Cecilie Ystenes Myhre: – Slik blir du ditt beste jeg!

– Med de rette mentale verktøyene kan du det, sier hun.

Les artikkel på kk.no

Veien til den rette flyten

Når du først kommer dit, er du ustoppelig. Men å komme seg inn i flytsonen er krevende. Det vet Rosenborgs fotballkeeper André Hansen (25) alt om. Her kan du lære hans beste triks…

Les artikkel på VG+

Skli deg i toppform

Er du klar for en råsterk kropp og en solid kjernemuskulatur? Finn frem sklimattene og skli deg til toppformen!

Les artikkel på gopluss.com

Bruk hodet – oppfyll drømmen

Mentaltrener Cecilie Ystenes Myhre hjelper toppidrettsutøvere til å vinne gull, men teknikkene hennes fungerer like godt for oss alle…

Les artikkel på gopluss.com

Derfor velger du PT fremfor PRADA

Det koster å være kvinne. Hvorfor bør vi egentlig velge PT fremfor Prada?

Les artikkel

Nesten som et samlivsbrudd

Å miste jobben er en livskrise. Men som i kjærlighet – du får flere sjanser. Her er mentaltrenerens råd…

Les artikkel på VG+

Hun får fram råskapen i deg: Cecilie Ystenes Myhre

Hun gløder på scenen når hun taler. Vekker noe i deg. En får lyst til å reise seg fra stolen, storme frem og klemme henne. Holde rundt henne. Hardt. Takke henne for at «light my fire» endelig gir mening. Jeg kjenner jeg sikler litt. Topplokket mitt koker av nyoppdaget styrke…

Les artikkel

8 effektive hjemmeøvelser mot stiv kropp

Selv om jeg er en aktiv kanin og dedikert merkejeger til Birken, trener jeg mye feil. Mye feil. Dette har resultert i at jeg har en skjev og krum rygg, stive hoftebein, og smerter i knærne…

Les artikkel

Disse mentale teknikkene gjør golfproff Caroline Martens bedre

Og slik kan du selv bruke dem på golfbanen.

Se video på DN.no

Mentaltrening: Slik pusher du deg til maks – med hodet

Enten du skal fullføre et maraton, sykkelritt eller fotballkamp finnes det metoder som kan gjøre deg bedre.

Se artikkel på DN.no

Mental trening: Tenk som en golfproff

Golfspiller Caroline Martens blir bedre med mentaltrening. Det kan du også.

Les artikkel og se video på DN.no

Slik blir du kvitt magefettet

Det hjelper ikke med 200 situps om dagen.

Se artikkel på Dagbladet.no

Alle kan ikke like alle

Tør du si fra når noe skurrer?

Les artikkel i VG+

Hva skal du velge?

Hvor mange beslutninger om livet ditt tar du i løpet av en dag? Ganske sikkert flere enn du tror. Den første tar du tidlig om morgenen, i det vekkealarmen går. Her er fem tips for bedre beslutninger i hverdagen og livet.

Les artikkel i VG+

Treningssenter i USA for overvektige

Lars Erik Bakken, tidligere personlig trener ved Raw, ser både ulemper og fordeler ved et treningssenter som «Downsize Fitness».

Les artikkel i Nettavisen

Den mest funksjonelle styrkeøvelsen

Den siste tiden har styrkeøvelsen ved navn turkish get-up fanget min oppmerksomhet. Denne øvelsen er svært populær i crossfitmiljøet, men flere kvinner og menn på vanlige treningssentre begynner også å få øyne opp for denne øvelsen.

Les artikkel på Trening.no

Lær deg å hvile

De fleste er redde for å koble helt av – men ved hjelp av «Change»-metoden, kan du finne morsomme styrkekilder som gjør deg mer effektiv.

Les artikkel i VG+

Hjelp, jeg har mistet motivasjonen

Finnes det noen vidunderkur?

Les artikkel i VG+

«Den der hardbarkede fotballgarderoben – du blir tøff da. Av å være med gutta.»

Hjemme har mentaltrening vært et tema så lenge hun kan huske. Både moren og faren hadde bøker og kassetter og snakket masse om det da hun var liten. Og faren, som også ble trener, jobbet mye med det mentale rundt utøverne han hadde. Cecilie var aldri i tvil om hva hun skulle bli.

Se artikkel i VG

Idrettspsykologi for ledere

Mental trening er like viktig som fysisk trening for å yte vårt beste – i arbeidslivet og ellers. Og midt i den noe uoversiktlige vrimmelen av bøker og metoder, dukket det nylig opp enda et nytt og lyst mentaltrenerhode. Hva er egentlig annerledes med hennes metoder i forhold til alle disse andre?

Se artikkel i LederNytt

Derfor bør du trene rumpa

Det siste året har setemuskulaturen fått mer og mer oppmerksomhet i media. Her er det som regel spreke damer med en snerten stuss som blir vist på bilder. Men er det slik at rumpetrening kun er forbeholdt damene og hvorfor bør vi trene rumpa?

Se artikkel på trening.no

Kvinner kan fint trene som Tarzan og fortsatt se ut som Jane

Dette kan jentene lære av mannfolka når det gjelder styrketrening.

Se artikkel på Nettavisen.no

Bli bikiniklar på innsida

Skal du virkelig føle deg vel på stranda i sommer, gjør du ifølge mentaltrener Cecilie Ystenes Myhre den viktigste jobben med selvbildet ditt. Som coach hjelper hun daglig klienter med å finne fram til det hun selv kaller «det egentlige problemet».

Se artikkel i Kamille

Sterk i topplokket

Hva er egentlig denne mentale tøffheten du streber etter? Og når vet du om du er mentalt tøff … eller ikke? Et fasitsvar kan vi ikke gi deg. Men vi vil gjerne gi deg spørsmålene du trenger for å finne det. La oss fyre opp tankekverna, ta på oss selvinnsiktsbrillene og dykke inn i vårt eget superhode.

Se artikkel i Det Nye ShapeUp

Dette gjør treningen mer effektiv

Sensor i skoen, GPS-sensor på vristen eller pulsklokke på hånden gir deg informasjon om fart og distanse, og utstyret kan til og med hjelpe deg med å sammenligne dagens økt med den du hadde forrige uke.

Se artikkel i Budstikka

Dette er de vanligste treningsfellene

Vi lar oss så ofte bli fristet av trendy øvelser og treningsprogram uten å tenke over om det er riktig for oss eller ikke, sier personlig trener, Lars Erik Bakken, til Side2.

Se artikkel på side3.no

Du får det til!

Hvorfor er det viktig for deg å gå ned i vekt? Hvorfor er det viktig for deg å bli mer fokusert på jobb? Noen ganger trenger vi mye drahjelp for å skape endring, men makten til å endre deg selv, ligger i deg selv. Noen av oss motiveres av å tenke på fordelen en endring vil gi oss. Andre av de negative konsekvensene som kan komme om vi fortsetter i vårt faste spor.

Se artikkel i Kamille Puls

Boktipset av Enebakk Avis.

Boken «Mental styrketrening» er skrevet av Cecilie Ystenes Myhre, som er mental trener for toppidrettsutøvere, ledere og medarbeidere i norsk næringsliv…

Se boktipset i Enebakk Avis

Derfor skal du trene tredimensjonalt

Ved riktig bruk av 3D-trening vil du bli sterkere, forhindre skader, bedre motorikken og få en mer balansert kropp, sier personlig trener Lars Erik Bakken.

Se artikkel på Hegnar.no

Maten som jager bort fettet

– Det er ikke rart at forbrukerne blir forvirret. Jeg mener at det er en myte at visse mattyper brenner fett i kroppen. Det er derimot mattyper som er gjengangere når det handler om hva som er anbefalt å spise. Fyller man på med riktig fett, grønnsaker, magre kjøttprodukter og egg, så vil man holde metthetsfølelsen lenger, blodsukkernivået stabilt og dermed spise mindre, sier Døhli til Kvinneguiden.

Se artikkel på klikk.no

Skrev bok om mental trening

Hva gjør du når du savner en god og oppdatert bok om et tema du brenner for og du har jobbet med i mange år? Jo, da skriver du den selv. Og det var nettopp det kongsvingerjenta Cecilie Ystenes Myhre gjorde, skrev boken «Mental styrketrening», som utgis i disse dager.

Se artikkel i Glåmdalen

Mellom ørene

Fra side 17 av 51 sider i vedlagt PDF.

«Cecilie Ystenes er Team Norways mental-trener. Med Tonje Daffinrud kan jeg legge lista ekstremt høyt. Hun har en enorm kapasitet for å forstå faget og omfanget av det vi jobber med.»

Se artikkel i Norsk Golf

Topptrent selvtillit

«Har du hele tiden denne indre stemmen som skravler i vei om at du aldri kommer til å nå målet ditt? En sabotør? Det er på tide å ta kontroll over din egen selvtillit!»

Se artikkel i ShapeUp

Er viljestyrken vår medfødt?

«Når det gjelder livsstilsendringer, kan det være fint å få hjelp av eksperter. Du kan fint klare det på egen hånd også, men du bør uansett be om råd fra folk som vet mer enn deg. Det er ikke så lurt å bare begynne i en ende og se hvordan det går.»

Se artikkel i Bergens Tidene

Knepene for å lykkes

«Lær av to kvinners erfaringer og få mentaltrenerens beste råd for å lykkes med vektmålet ditt i 2015.»

Se artikkel i VG del 1 Se artikkel i VG del 2

I golf er du hele tiden fire runder unna å forandre livet ditt

«Golf har ofte med snøballeffekten å gjøre – både på godt og vondt. Løfter du deg ett hakk, føler du deg mye bedre enn de andre. Når det går bra, kan du få en sinnssyk tro på deg selv. I golf er du hele tiden fire runder unna å forandre livet ditt.»

Se artikkel i Aftenposten

Bli din egen mentaltrener

«Forskning viser at vi takler stress bedre om vi har god sosial støtte gjennom gode venner og familie. Sørg for at du omgir deg med mennesker du er glad i! Vær flink til å dele bekymringene dine, og vis at andre kan gjøre det samme med deg.

Se artikkel i ShapeUp

Indre dialog

«Si hallo til din indre dialog! Den indre dialogen er den samtalen som konstant foregår i ditt eget hode. Det er alle de tankene som flyr rundt i hodet, som i større eller mindre grad former det du gjør og sier i praksis.»

Se artikkel i ShapeUp

Jo da, du klarer!

«Alt er annerledes, uten at jeg egentlig synes jeg har tatt store grep. Det har ikke kostet så veldig mye, sier Agnes. Noe av det viktigste hun har fått erfare, er at viljestyrke kommer i små porsjoner. Den kan brukes opp. Den må ikke kastes bort på unødvendige fristelser.»

Se artikkel i Kamille Puls

Vil aller helst bli proff i USA

«Nå har jeg akkurat fylt bagen med nytt utstyr, alt fra ny putter til ny driver, og juleferien bruker jeg til å jobbe teknisk med coachen min Darren (Webster-Clarke) og mental trener Cecilie (Ystenes Myhre). Det er viktig å ha et godt team rundt seg som motiverer og inspirerer, noe jeg har.»

Se artikkel i Østlandsposten

Visualisering

«Forskning viser at vi som regel har 30–40% mer å gå på når vi føler det er tomt. I takt med at vi blir slitne begynner vi å argumentere og rettferdiggjøre ovenfor oss selv hvorfor vi burde gi oss. Kroppen heier fram den negative tankegangen med piplende svette og verkende muskler.»

Se artikkel i ShapeUp

Sett deg mål

«Du kan kun påvirke hvor fort du selv løper ved hjelp av faktorer som forberedelse, trening, matinntak og mental styrke underveis. Kort sagt, faktorer du selv styrer. Du er ute på tynn is om du belager suksessen din på andres prestasjoner»

Se artikkel i ShapeUp

Hvorfor mener du at mange ikke får ut sitt potensiale?

«De fleste rundt Nina Zimmer (40) trodde hun hadde det bra, med lederjobb i kosmetikkbransjen, høy lønn og fete bonuser. Og det hadde hun jo også, ytre sett. Men inni henne var det noe som skurret.»

Se artikkel i Birken

Få i gang tankekverna

«Mental trening handler rett og slett om hvordan du kan trene deg selv til å prestere bedre, oftere. Ved å bli bedre til å ta kontroll over følelser og tanker, vil du også bli flinkere til å gjøre gode valg, hver gang.»

Se artikkel i ShapeUp

Livsglede i dødens verden

«De fleste rundt Nina Zimmer (40) trodde hun hadde det bra, med lederjobb i kosmetikkbransjen, høy lønn og fete bonuser. Og det hadde hun jo også, ytre sett. Men inni henne var det noe som skurret.»

Se artikkel i VG del 1 Se artikkel i VG del 2

Bli tøff i toppen

«Målet er ikke alltid å tenke så positivt, men konstruktivt. Du vet selv når du gjør det skikkelig bra, og du vet når du ikke har hatt god kvalitet på en treningsøkt. Det er en del som tenker at så lenge de tenker positivt så går det bra. Men det er ikke riktig»

Se artikkel i Dagens Næringsliv

Har du nok viljestyrke?

«Ny forskning fra USA viser at mer enn 60 prosent av voksne i USA ikke trener regelmessig, og at 25 prosent ikke er aktive i det hele tatt. Og det er ingen grunn til å tro at vi i Norge ikke tar etter mønsteret med stadig lengre tid foran Facebook og Twitter i stedet for svette kvelder på treningssenteret.»

Se artikkel ShapeUp

«Sitting is the new smoking»

«En dobbel kaffe latte gir tid til noen push-ups, utfall eller knebøy. Gjør du dette hver dag, og kanskje flere ganger om dagen blir totalsummen i løpet av ett år enorm».

Se artikkel på Ledernett

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.