Progresjon!

Skrevet av RAW Trening | 12. september 2016 | Ingen kommentarer

Caroline Martens er en av Norges beste kvinnelige golfspillere.
I år ble hun det mange utøvere frykter mest; nemlig skadet.
I høst kan du følge Caroline på RAW bloggen, og lese om hennes vei tilbake fra skade - sammen med teamet i RAW!

Ukene går og det er stadig progresjon i både foten og formen. Jeg har endelig fått lov til å delbelaste foten og jeg er i gang med trening igjen ( bare overkropp ). Kroppen kjennes fin og jeg er i stand til å gjøre det meste igjen. Men det skal sies at utfordringene med å gå på krykker og med foten i gips er større enn jeg hadde forestilt meg. Jeg kan jo ikke en gang bære en kopp te fra kjøkkenet til stuen, jeg er totalt avhengig av noen rundt meg for å gjøre det meste og det gjør meg nesten gal til tider.

MEN som sagt går det jo fremover så snart er jeg “back in buisness” 😉 for planen for hvordan jeg skal komme meg dit er satt!

image22 image32

I tett samarbeid og oppfølging av Ronny og Calle, min personlige trener og osteopat/fysioterapeut, har vi sammen satt konkrete mål om hva som er veien videre og hvordan vi skal komme oss dit. For å bli bedre, for å utvikle seg eller se fremgang er det ytterst nødvendig å vite 1, hvor vi befinner oss i dag og 2, hva som er målet/ vite hva vi ønsker å oppnå. Sammen med teamet har vi de siste ukene gått igjennom nettopp alt dette, vi har satt konkrete datoer for når jeg skal ha oppnådd de forskjellige målene og vi har en plan på hvordan jeg skal komme meg dit. Styrketrening og rehabilitering er de to viktigste elementene som jeg nå må fokusere på. Jeg må bygge opp styrken i kroppen igjen slik at jeg kan komme meg raskest mulig tilbake på golfbanen og for at jeg ikke skal bli skadet på nytt.

 

Jeg må så være nøye med å følge rehabiliteringsplanen slik at jeg ikke gjør mer en det jeg får lov til per dags dato, for om jeg utenfor planen kan jeg fort ende opp med å bruke enda lenger tid på å bli bra.

 

Det gjelder å raske seg sakte!

image12

Som sagt jeg er i gang med trening igjen og det er så deilig å kjenne kroppen jobbe, blodet pumpe og musklene svi. Det er jo dette jeg lever for, jeg elsker jo å trene, jeg elsker å nå de målene jeg setter for meg selv og jeg elsker den jobben jeg må legge ned for å komme dit. Å ikke kunne ha gjort noen ting fysisk på så lenge har vært en prøvelse, og forblir en prøvelse, men jeg har lært masse av det og jeg er sikker på at når jeg er 100% igjen, og tilbake på banen er det mye fra denne tiden her som jeg har kunnet ta med meg og lært av.

image4

Tiden fremover blir krevende, den blir tung men mest av alt spennende. Potensialet for hva jeg kan oppnå fremover er så stort og ved at jeg har så kyndige mennesker i teamet rundt meg er jeg sikker på at dette kommer til å bli GULL ☺

Har du spørsmål til treningen eller meg? send oss en mail til post@rawtrening.no og merk den med Martens så skal jeg svare! Eller spør i kommentarfeltet!

 

Caroline

Instagram: @carolinemartens