RAW ONLINE

Om du skal trene til et maraton, øke styrken, starte en livsstilsendring eller delta i en konkurranse, RAW Online hjelper deg til å nå dine mål uansett hvor du befinner deg i verden.
Med ukentlige rapporter og evaluering vil du få tett oppfølging fra våre dyktige PT-er. Med tilpasset treningsprogram, kartlegging av dine vaner, og en støttespiller som er på ditt lag, vil vi sammen gjøre alt vi kan for å nå dine mål!

4 Ukers oppfølging – kr 2190,- pr mnd

Dette får du:

 • Kartlegging av deg og dine mål
 • Skreddersydd treningsprogram
 • Måling av din fremgang
 • Ukentlig oppfølgning
 • Kartlegging og oppfølgning på dine vaner som påvirker din prestasjon (les; kosthold, restitusjon, søvn og stress).
 • Fokus på varige endringer og rutiner over tid.
 • Kompetente trenere med lang erfaring og en lidenskap i å hjelpe andre, og med et klart mål om at du når ditt!

 


12 Ukers oppfølging – kr 1990,- pr mnd

Dette får du:

 • Kartlegging av deg og dine mål
 • Skreddersydd treningsprogram
 • Måling av din fremgang
 • Ukentlig oppfølgning
 • Kartlegging og oppfølgning på dine vaner som påvirker din prestasjon (les; kosthold, restitusjon, søvn og stress).
 • Fokus på varige endringer og rutiner over tid.
 • Kompetente trenere med lang erfaring og en lidenskap i å hjelpe andre, og med et klart mål om at du når ditt!

 


PLATINUM – Ekstra oppfølging, kr 800,-  ekstra pr mnd

Du kan i begge pakkene oppgradere til platinum. Platinumpakkene gir deg enda tettere oppfølging enn standardpakkene, og muligheten til å ha kontakt med treneren underveis og som svarer fortløpende. (Normalt svar innen samme dag, senest innen 48 timer). Pakken koster kr 800 ,- ekstra pr måned.

PLATINUM 4 UKER KR 2990,- pr mnd :

 

PLATINUM 12 UKER KR 2790,- pr mnd: 

 

*MERK: Ved kjøp av RAW Onlines Tjenester aksepterer du våre retningslinjer. De finner du nederst på siden. 


Hvorfor RAW Online?

RAW Online består av dyktige PT-er som har flere års erfaring fra bransjen. Alle trenerne jobber til daglig som PT-er på RAW Trening, og har høy kompetanse og spesialisering i funksjonell trening. De er kurset i å kartlegge dine behov for å skreddersy treningen nettopp til deg og din kropp. Øvelsesregisteret og metodene RAW bruker er dokumenterte prosesser som vi vet hever nivået ditt, og som skaper resultater.

Hos RAW Online kjøper du ikke et treningsprogram som er standardisert og likt for alle, men et som er tilpasset deg og din funksjon. Våre trenere blir dine støttespillere, og vil gjøre det de kan for å spille deg god.

 

RAW Online teamet

Ronny Døhli har hele sitt liv hatt en lidenskap for fysisk aktivitet. Han var med å starte opp RAW Trening i 2006 og som eliteseriespiller over flere sesonger på store norske lag som blant annet Vålerenga fotball og Strømsgodset har Ronny utstrakt erfaring fra sportsbransjen. Ronny har tatt sin PT-utdannelse ved Norges Idrettshøgskole, har flere kurs og sertifiseringer i tillegg til RAW Mental trening level 1 og 2.

Rune Talset har en bachelorgrad i idrettsvitenskap fra Norges Idrettshøgskole, og en rekke kurs og sertifiseringer. Rune har jobbet som PT i RAW trening siden 2011, og er sertifisert i RAW Mental trening level 1. Rune har et stort ønske om å hjelpe folk, uavhengig av målsetninger. Noe av det viktigste at du føler deg godt ivaretatt og får en velfungerende og sterk kropp av treningen vi legger opp til.

Daniel Tømmerbakke har en bachelorgrad i idrettsvitenskap og en mastergrad i idrettsfysiologi og biomekanikk fra Norges Idrettshøgskole. Han har jobbet som PT siden 2009, og har en rekke ulike kurs og sertifiseringer. Daniel har alltid vært fasinert over hva som bestemmer vår fysiske prestasjonsevne og hvordan vi kan påvirke dette ved hjelp av trening og kosthold.

 

Slik fungerer RAW Online

 

 1. Velg pakken som fungerer best for deg i bestillingen under. Du kan velge mellom 4 og 12 uker, og om du skal ha med ekstra oppfølging eller ikke. Nå du har valgt pakke gjennomfører du betalingen.
 2. Når vi har mottatt betalingen vil du få tilsendt et kartleggingsskjema fra din trener. Svarene du gir her brukes så til å lage dine individuelle program, som vil matche dine mål og ditt utgangspunkt.
 3. Når du sender inn ferdig utfyllt skjema vil din trener starte på ditt program, og sendes over innen en uke.
 4. Hver uke sender du inn ukentlige rapporter på hvordan treningen har gått, og evalueringer av øktene. Denne informasjonen bruker treneren til å gjøre eventuelle justeringer. Alle rapportene gås igjennom av din trener, og du vil få tilbakemelding på de innen 48 timer.

 

*Ved kjøp av RAW ONLINE godtar du RAW ONLINEs retningslinjer.
De kan du laste ned her:


Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.