REFERANSER

All kommunikasjon med våre kunder og utøvere er konfidensiell. På denne siden kan du lese referanser skrevet av eksisterende og tidligere kunder. Referansene er publisert i samråd med undertegnede.

«Jeg har gjennom mange år hatt stor glede av å trene på RAW i deres flotte fasiliteter på Lysaker. Rune har vært flink til å lage skreddersydde programmer spesielt tilpasset for meg og mitt behov. Det er bra, inspirerende og viktig å kombinere variert trening med en travel hverdag og høy reiseaktivitet. RAW, med Rune og hans kollegaer, anbefales på det sterkeste!»

– Thomas Wilhelmsen

Group CEO, With. Wilhelmsen Holding ASA

«Jeg er imponert over hva RAW Trening står for og får til. Dette er på høyde med det beste man kan finne i London og New York.»

– Petter Hermansen Buer
Adm dir i Nordea Fondene

yvonne

«I 2017 hadde vi I Innovasjon Norge en Internasjonal dag for kompetanseutvikling for alle våre ansatte i både inn- og utland, der vi hyret inn 3 av RAW sine mentale trenere for å holde foredrag om robusthet.
Foredragene ble holdt på engelsk og var skreddersydd til fingerspissene. Tilbakemeldinger og evalueringene fra kolleger var svært bra. Jeg kan absolutt anbefale Raw med disse foredragsholderne. De leverte på både pris, innhold og gjennomføring».

– Yvonne Fosser
HR-direktør Innovasjon Norge

«Det å jobbe med Cecilie i RAW har hjulpet meg ved å utforske nye sider ved mitt mentale arbeid. Jeg tok kontakt med henne da jeg følte at jeg hadde mer potensial på dette området. Hun utfordrer meg, vi har mange diskusjoner rundt situasjoner jeg må håndtere som oppstår både på og utenfor fotballbanen, og i tillegg har jeg tatt visualisering et steg videre. Å ha Cecilie på laget har utrolig mye å si for mitt arbeid på veien for å nå det høyeste nivået.»

– Ada Hegerberg
Hegerberg har vunnet en rekke priser, både internasjonalt og nasjonalt. I desember 2018 vant hun Ballon d’Or (Gullballen) som historiens første kvinne. Hun har vunnet norsk cup-gull, sølv i Toppserien, gull i UEFA Champions League, sølv i tysk serie, sølv i tysk cup, og sølv fra EM med det norske kvinnelandslaget. Hun har vunnet Gullballen (Kniksenprisen 2015 og 2016), ble av UEFA kåret til Europas beste kvinnelige fotballspiller for innsatsen i sesongen 2015/16 og er tildelt Aftenpostens gullmedalje, Sportsjournalistenes statuett og BBCs pris for årets kvinnelige fotballspiller for 2017

«Politihøgskolen engasjerte RAW Trening der temaet var mental trening som verktøy. Vi var meget fornøyd med at de hadde på forhånd satt seg godt inn i våre arbeidsoppgaver og viste god kjennskap til politiet som organisasjon. Vi mener vi opplevde en egen evne til å engasjere og motivere tilhørerne og samtidig være ydmyk for andres kompetanse, opplevelser og erfaringer. Dette er med på å bygge tillit og gir troverdighet. Vi håper dette bare er starten på et godt samarbeid.»

– Anette Bjerknes Moland
Pedagogisk rådgiver ved Politihøgskolen

«Jeg kontaktet Cecilie med et ønske om å få hjelp i forbindelse med en konkret og vanskelig sak, samt for å sette konkrete mål og arbeide mot disse. Cecilie var grundig med å identifisere mitt behov og sammen utarbeidet vi flere konkrete mål som vi arbeidet mot.
I denne prosessen lærte hun meg å implementere mine grunnverdier i arbeidet. For meg er disse å være ryddig, ærlig og rettferdig. Disse ble ledetråder som jeg kunne bruke som guidelines i kommunikasjon utad og arbeid i saken, men som jeg også bruker aktivt i alle deler av livet. Samtalene med Cecilie var verdifulle for meg og har gitt meg en større forståelse for hvor viktig mental trening er. Cecilies faglige dyktighet og gode humør gjør at jeg alltid ser frem til samtalene med henne.
– Stig Nilsen

Advokat

a70c8c_28f47460038448de9be02523a6e32a22

«For meg har det hvert alfa omega å kunne ha alle i mitt team på samme sted. Fantastisk samarbeid og utsøkt kunnskap er det etter min mening det som tar RAW fra et godt tilbud til perfekt på alle måter. Hos RAW har jeg funnet noe jeg har lett lenge etter, et sted som samler de ytterst beste på de viktigste områdene, nemlig mental trening, fysisk trening og fysioterapi. Dette fører til at kroppen og hode til en hver tid er ivaretatt og fungerer optimalt og over tid. Prestasjonene mine på og utenfor golfen er uten tvil et resultat av det samarbeidet jeg har med RAW og hva de til en hver tid leverer.»

– Caroline Martens
Landslagsspiller Golf/Team Norway

«Det finnes mange mentale trenere, men svært få av Lines kaliber. Line bygger en unik troverdighet ved å selv ha en bakgrunn som toppleder kombinert med en solid faglig bakgrunn. Lines perspektiv inkluderer også kvinne- og morsrollen, som fem barns mor, og det gjør hennes profil som mental trener komplett og svært beundringsverdig. Det bygger tillit. Resultatet for meg ble svært verdifulle samtaler i en hektisk og spesiell tid for meg karrieremessig. Timene med Line har gitt perspektiv og bidratt til en ro og ekstrem fokus via motiverende og oppløftende dialog som førte til handling. Skal jeg noengang knytte til meg en mental trener på fast basis, så er valget klart – det må bli Line Bakkevig. Hun kommer til å bli en av Norges mest betydningsfulle mentale trenere for næringslivsledere.»

– Anita Krohn Traaseth (aka tinteguri)

«Samarbeidet mitt med Cecilie Ystenes og RAW er tenkt over lang tid, jeg liker måten hun jobber på, og samspillet fungerer veldig bra. Samarbeidet har vært veldig givende så langt, og hun er viktig for oss. Vi er heldige som har henne som mental trener og dette skal vi utvikle videre.»

– Martin Andresen
Investor, eier og adm. dir., Skeidar Living Group

«De siste årene har Norges Fotballforbund hatt gående flere prosjekt for å utvikle de beste keepere på alle de Norske landslagene i fotball. Keepere på herre-, gutte- og jentesiden har jevnlige hatt samlinger der Cecilie har vært en viktig bidragsyter. Cecilie gjort en super jobb og har hatt ansvar for tema og gjennomføring. Det har spesielt blitt jobbet med grunnleggende innføring av basisteknikker og implementering av teknikkene i trening og kamp. Keeperne har også jobbet med individuell målsetting og visualisering. Cecilie har videre følgt opp Individuelt med spisset mentaltrening ut fra mål til hver enkelt der også indre dialog/kommunikasjon og avspenning har vært blant temaene. Hun har greid å gjort et vanskelig tema levende og skapt en forståelse og nysgjerrighet hos de beste norske keepere. Gleder meg alltid til jeg skal jobbe med Cecilie.»

– Frode Grodås
Keepertrener A-landslaget, herrer

«Vi fikk definitivt mye ut av workshopen i mental trening. Det var mange spennende vinklinger som gjorde det både artig og interessant! I tillegg var det flere mekanismer som er enkle å huske når man står i «krigen» og må prestere. Vi vil fortsette dialogen.»

– Roar Andersen
Leder for utrykningsenheten i Asker og Bærum politidistrikt

«Norges Golfforbund har satt fokus på å få implementert mental trening i hverdagen, og i den forbindelse har vi valgt å satse på mentaltrenere som sammen skal utvikle hverandre som mentale ressurser innen for golf, og ikke minst være viktige ressurser for golfere som ønsker å ta de neste steget i sin utvikling. Vi har valgt å samarbeide med Line Bakkevig og Cecilie Ystenes i RAW fordi vi opplever at de har det engasjementet og den kunnskapen som trengs, og vi er helt sikre på at den kvaliteten de leverer hver gang, vil være sterkt bidragsytende til å bygge en sterkere mental prestasjonskultur i norsk golf»

– Øyvind Rojahn
Idrettssjef for Norges Golfforbund

«Jeg tok kontakt med Line for å få hjelp til å få livet mitt på rett spor. Jeg slet med lite energi og en stressfølelse som satt i brystet. Hun hjalp meg med å se ting fra en annen vinkel. Blant annet prøvde jeg ubevisst å nå alle mine store mål på en gang. Line hjalp meg rett og slett med å få hodet over vann. Hun viste meg forskjellige øvelser jeg kan bruke i min hverdag. Vi satt oss mål som gjorde at jeg kom meg fremover. Vi diskuterte problemstillinger og fant løsninger. Det hjalp meg å komme ut av min onde sirkel og til å få en bedre hverdag.»

– Hilde Kristine Hugsand
Gründer, Intro Design

«Jeg synes mental trening har vært veldig bra for meg. Spesielt det med å klare å stenge ut negativitet og uønskede tanker. Tidligere kunne jeg ødelegge store deler av en kamp ved å gå rundt å tenke på en sjanse jeg bommet på, men jeg har blitt flinkere til å sperre disse tankene ute etter jeg har jobbet kontinuerlig med det sammen med Cecilie.»

– Håvard Nilsen
Landslagsspiller

«Jeg er 100% sikker på at vår beslutning om å ta kontakt med Cecilie var en av flere faktorer som gjorde oss bedre. Og dette viser at vi ønsker og vil bruke mer tid og ressurser på mentalitet og trening i de kommende årene for å realisere det potensialet som finnes – best mulig, oftest mulig.»

– Aleksander Olsen
Tidligere utviklingssjef Vålerenga Fotball

«Cecilie Ystenes holdt et meget spennende og interessant foredrag. Hva er drømmen din? Hva er trening med kvalitet? Spurte hun og fikk god respons fra de fremmøte. Hun forklarte hva som kjennetegner toppidrettsutøvere som er gode over tid, hvordan de tenker og hva de gjør. Hun var opptatt av at utøverne skal ta bedre styring over sin egen karriere; Være ærlig i treningsarbeidet, og tilstede i konkurranse. Dette var et foredrag vi håper kan gjentas, og da med enda flere deltagere.»

– Asker Sportsklubb

«Cecilie er faglig dyktig og flink til å utfordre meg til å finne gode og effektive løsninger. Samspillet hjelper meg også å sjekke ut og bygge tillit til valgt fremgangsmåte. Jeg kan trygt anbefale Cecilie som coach til andre ledere som ønsker å utvikle sitt lederskap. Det er tre ting jeg ser særlig stor verdi i: Hun stiller krav til meg, noe som gjør at jeg hele tiden utvikler meg som leder. Samspill rundt det å finne løsninger basert på Cecilies faglige input og min situasjonsforståelse. Samspillet rundt det å forankre løsningene faglig og bygge tro på at det er mulig.»

– Jon Hovde
Nordic Managing Director VSD Logistics

«I forbindelse med en strategisamling fikk ledere i Hafslund Marked høre hva mental trening og fokus kan gjøre for prestasjoner i næringslivet. Cecilie Ystenes guidet oss gjennom teknikker, muligheter og spennende refleksjoner på en meget profesjonell og involverende måte. Med evne til å få med seg publikum formidlet hun budskapet sitt så man ønsket å komme i gang med en gang. Egen inspirasjon, kunnskap og engasjement for faget kombinert med god formidlingsevne gjorde at vi satt igjen med en ypperlig mulighet for og grobunn til nye refleksjoner rundt å bli en bedre utgave av oss selv, for å kunne prestere best mulig når det virkelig gjelder. Anbefales!»

– Katarina Finneng

«The work that RAW is doing in relation to the delivery of performance psychology support in performance environments is in my opinion quite ground breaking. I have yet to hear someone with the level of in depth understanding that they possess of what is required to succeed in this very special world. We need more professionals like RAW involved at the highest levels of our professional performance cultures.»

– Dr. Mark Stephen Nesti
CPsychol., PhD, MA, BA(Hons), Reader: Psychology in Sport, Sport and Exercise Sciences, Performance coach for several Premier League clubs; Chelsea, Everton, Liverpool etc

Nyhetsbrev

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.

x

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Vi sender deg gratis tips og inspirasjon, artikler, oppskrifter og gode
verktøy! Samt litt nyttig informasjon. Fyll ut e-posten din under...

Vi sender ikke spam og vi deler ikke e-post adressen videre.