Skaff deg en RAW PT!

Skrevet av RAW Trening | 17. oktober 2018 | Ingen kommentarer

Da er vi i oktober, og de første ukene etter sommerferien er over – de hektiske ukene da mange av oss starter opp med nye treningsmål for høsten. Noen har klart å opparbeide gode treningsrutiner, andre synes det er vanskelig å holde på motivasjonen – ja, komme skikkelig i gang. Kanskje de gikk for hardt ut – satte seg for ambisiøse mål. Men slaget er på ingen måte tapt! Her hos oss på RAW er vi opptatt av å legge til rette for langsiktige vaner som kan være bærekraftig på sikt – det handler om å få inn gode, robuste rutiner som blir en naturlig del av din hverdag. Nøkkelen ligger i hvordan du legger til rette for de gode rutinene i det daglige – og at du blir fulgt opp tett. Vi ønsker å være din beste støttespiller for en aktiv livsstil og gode treningsvaner som fungerer på sikt. Det gir energi, overskudd og bedre livskvalitet.

Her på RAW har vi et topp kvalifisert PT-team som er opptatt av å til enhver tid ha den beste kunnskapen faget har å tilby. Vi holder kontakt med forskningsmiljøer, er tilstede på fagkonferanser – og holder også jevnlig interne seminarer med fokus på faglig utvikling.
Samtidig har vi en lidenskap for det vi driver med og for det å hjelpe andre til å nå sine mål.

Vi tilbyr en rekke treningsprodukter: Individuelle PT-timer er hovedproduktet – i tillegg til gruppetimer i form av bedriftstrening, yoga, bootcamp og seniortrening.

Vi har flere spennende nyheter på gang, og gleder oss til å presentere dem i løpet av høsten!  Vi har også noen nyheter du kanskje allerede har fått med deg:

 

KOM I GANG-TIPS!

Høsten er en fantastisk tid til å komme seg ut og være aktiv! Sett deg et mål for hva som er viktig for deg – det kan gjerne være så enkelt som at du skal være aktiv 2-3 ganger i uken, og så kan du heller sette deg mer ambisiøse mål når du er klar for det. Da vil du gå inn i det nye året med gode vaner og et strålende utgangspunkt for det nye året!

Ønsker du en prøvetime med PT? Send meg en mail på ronny@rawtrening.no.

Velkommen til en aktiv høst hos oss på Lysaker brygge 26!  Høsten er RAW!