Skiing on our mind

Skrevet av RAW Trening | 11. februar 2018 | Ingen kommentarer

God søndag, fine folk 🙂

Er du en av de som er glad i å være ute på vinteren for å gå turer på beina, men som sliter med å finne gode steder å gå i skogen fordi alle stedene du går på sommeren og høsten er dekket av nypreparerte skiløyper? Sitter du med en liten spire om at det hadde vært gøy å prøve seg på ski, men du er utrygg på hvordan?

Er du en av de som alltid må ploge ned alle bakkene og føler deg litt utrygg på ski?

Er du en av de som alltid må ut i fiskebein fordi du ikke klarer å få feste på skiene?

Kjenner du at du gjerne skulle vært litt sterkere så du orket å stake over den sletten uten å måtte bruke beina hele tiden?
Om du kjenner deg igjen i ett eller flere av spørsmålene over, eller om du bare ønsker å bli bedre på ski, NÅ har du muligheten til å gjøre noe med det. Vi i RAW kjører i gang skikurs tirsdag 27.februar og vi ønsker å se nettopp deg der! Kurset kommer til å gå over tre uker, hver tirsdag klokken 1930. Det kommer til å bli to økter på ski med hovedfokus på klassisk. Disse øktene vil bli kjørt i nasjonalanlegget vårt, Holmenkollen. Det kommer også til å bli en styrkeøkt som finner sted i våre lokaler på Lysaker brygge. Mer info om selve kurset finner du her. Dette vil du ikke gå glipp av 🙂