Slik styrker du grunnmuren din

Skrevet av RAW Trening | 25. september 2018 | Ingen kommentarer

Sportsgiganten Nike lanserte nylig en kampanje med internasjonale idrettsstjerner som Serena Williams i spissen. Kampanjen har vakt stor oppsikt på grunn av en av sine mer kontroversielle frontfigurer, NFL-stjernen Colin Kaepernick. Han med det store håret som gikk ned på kne i protest mot rasisme og urett, husker du kanskje. En handling som førte til utestengelse fra NFL i det som skulle være Kaepernicks toppår. I Nike-kampanjen møter du blikket hans og teksten: ”Believe in something. Even if it means sacrificing everything”.

Det å tro på noe.

Til og med så sterkt at du er villig til å ofre alt. Da snakker vi sterke verdier og overbevisninger! Hender det at du tenker over hva som er viktig i livet ditt? På jobben? Andre områder? Store spørsmål sånn i det daglige, men svært nyttig å ha et bevisst forhold til — nettopp i det daglige. For verdiene sier noe om hvem du er og vil være. Hva du synes er viktig. Når du vet hva som er viktig for deg, er det enklere å prioritere og foreta valg. Verdiene dine gjør at du står tryggere i deg selv — de gir integritet og retning.

På RAW-bloggen spurte vi nylig fotballproff Ada Hegerberg, nominert til årets beste fotballspiller i verden, hvilket råd hun vil gi andre som vil bli best. Hennes beste råd var: — Våg å stå opp for deg selv og det du står for. Valgene må ikke gå på bekostning av dette, til tross for at det noen ganger er fristende å ta noen snarveier, sa hun. En idrettsstjerne med integritet av de sjeldne. Og da er vi tilbake til Nike-reklamen og sprengkraften som ligger i verdier. Jo mer bevisst forhold du har til det som er viktig for deg, jo sterkere står du uavhengig av hva andre måtte mene.

Jobb med å styrke grunnmuren!

Har du lyst til å bli bedre kjent med deg selv og dine verdier? Jobbe med å styrke grunnmuren så du står tryggere og presterer bedre på den arenaen som er viktig for deg? Ta kontakt med meg, så kan jeg love en prosess med større innsikt og god nytteverdi. Her er en øvelse du kan gjøre med det samme: Bruk noen minutter og tenk over hva som er viktig for deg på det området du ønsker å fokusere på. Sett opp en liste med 4-5 punkter. Hva kan du konkret gjøre for å leve mer i tråd med verdiene du har i dag? Stort spørsmål som kanskje vil kreve litt tid, men når du først begynner å lytte til deg selv, kommer som oftest svarene.

 

 

For mer info og timebestilling, kontakt: hilde@rawtrening.no/tlf. 901 43 301.

 

 

 

 

 

LES OGSÅ

SLIK FINNER DU DIN IDENTITET