Vi starter opp med nytt Yogakurs!

Skrevet av RAW Trening | 21. februar 2018 | Ingen kommentarer

Lyst til å lære deg å ta kontroll på pusten og bruke denne som et verktøy i hverdagen din? Eller har du kanskje potensialet til å bli enda litt smidigere? Da kan vårt yogakurs være et skritt i riktig retning, enten du ønsker å praktisere på nivået du er på nå - eller er nybegynner! Kristine Skogseid er vår kiropraktor og yogainstruktør - og vil ta godt vare på deg!

Yoga kurset undervises i Vinyasa flow: 

Det undervises i Vinyasa yoga, en dynamisk form for yoga som vektlegger koblingen mellom pusten og de ulike asanas (yoga-stillingene). Kurset har til hensikt å gi deg en trygg innføring i et yoga flow, samtidig som du blir sterkere, smidigere og mindre anspent.

Kristine Skogseid er vår yogainstruktør. Hun er utdannet og sertifisert i California.

Hun ønsker å gi deg «din yoga», uavhengig av om du har praktisert tidligere eller er nybegynner. Det vil bli lagt vekt på pusten og hvordan du kan utnytte denne resursen. Hennes bakgrunn som kiropraktor gir henne et fantastisk utgangspunkt for å tilrettelegge og gjøre yoga tilgjengelig for alle, også for deg med skader eller deg som må ta særlig hensyn.

Dette er timen for deg som ønsker fokus på kjernemuskulatur, mobilitet og avspenning!

Pusten er et av vårt viktigste verktøy i forhold til å ta kontroll på vårt egen spenningsnivå – og ikke minst helse! Les mer om det her!

Datoene er som følger;

6/3, 13/3, 20/3, 3/4 og 10/4.

Opphold i påskeuken.

For påmelding sender du en mail til ronny@rawtrening.no

Bindende påmelding.

Pris 1490 kr
Kl. 18:30 – 19:30
Drop in koster 350 kr (gitt at det er ledig plass).
Ta kontakt med ronny@rawtrening.no for mer informasjon!