Sunne vaner du bør starte med idag!

Skrevet av RAW Trening | 25. april 2016 | Ingen kommentarer

Mentaltrener Eva i RAW vet hvilke vaner du bør starte med umiddelbart!

I forrige uke ble vår mentaltrener Eva Sørung intervjuet av ABC nyheter om hvilke vaner vi bør starte med umiddelbart!

Eva har lang erfaring som mentaltrener og hjelper mennesker hver dag med å få bedre livsstilsmønstre, enten det gjelder privat eller på jobb.

Raw_Trening_Eva_Sorung_01

HER ER HENNES BESTE TIPS:

Bevisstgjør din indre dialog – Bevisst eller ubevisst snakker vi med oss selv før, under og etter alle gjøremål, prestasjoner og oppgaver. Det er viktig å kvalitetssikre at det vi sier til oss selv er positivt og oppbyggende. Her har de fleste mye å hente, forteller Mentaltrener for Raw Trening, Eva Sørung.
Begynne med å observere det du sier til deg selv; er det ikke konstruktivt, så erstatt det med noe oppbyggende.
– Gjør det til en vane å snakke deg selv opp. Skap tro på deg selv og egne ferdigheter, vi er alle dyktige på et eller flere områder, råder hun.

Be om det du ønsker – og slutt å klage – Generelt har vi lett for å klage og forvente at andre må se våre ønsker og behov. Start med å be om det du ønsker på en rolig og bestemt måte, og du vil bli forbauset over hvor mye enklere livet kan bli, sier Sørung.

Fokuser på det som fungerer i livet ditt – Det vi vektlegger, vil vokse og ta større plass.
– Minn deg selv på de mange godene vi i Norge tar som en selvfølge. Frihet til utdannelse og jobb, retten til sosiale goder, kaldt vann i springen, varmt vann i dusjen og tak over hodet. Da blir kanskje det nye badet eller kjøkkenet litt mindre viktig.
Vi har alle noe positivt i livene våre, uansett hvor dårlig det måtte se ut for en stund.

Slutt å sammenligne deg selv med andre– Bli en Picasso i eget liv. Slutt å sammenligne deg selv med andre, vær stolt over den du er og rendyrk det du allerede er god på, og liker å gjøre, råder Sørung.

FOR FLERE TIPS OG HELE SAKEN, LES MER HER!

bg_05

ØNSKER DU Å KOMME I KONTAKT MED EVA? SEND HENNE EN MAIL PÅ MAIL: EVA@RAWTRENING.NO