To nye på laget!

Skrevet av RAW Trening | 11. mai 2016 | Ingen kommentarer

Vi har fått to nye kollegaer! Hvem det er? Det kan du lese mer om her :)

Da er det klart; vi får to nye stjerner på laget! En mentaltrener og en personlig trener.

Vi er heldige som har fått med oss Pia og Synne – to damer med masse positiv energi og kunnskap.

_DSC1876Raw Gruppebilde-2
Synne til venstre, Ronny i midten og Pia til høyre!

Synne har lang erfaring som personlig trener og er også snart ferdig utdannet kostholdsveileder! Hun er energisk, blid og vet balansen mellom å pushe og bygge mestring. Siden hun sitter inne med mye kunnskap om både trening og ernæring har hun alle forutsetningene for å hjelpe deg å nå ditt mål. Synne har også  god og allsidig egenerfaring når det gjelder trening og fysisk aktivitet. Det har alltid vært en stor og viktig del av hverdagen hennes og hun har tidligere drevet aktivt og konkurrert innenfor idrettene langrenn, orientering, friidrett og turn. Denne erfaringen vil du kunne nyte godt av i PT timene med henne. Filosofien til Synne er at trening skal først og fremst være moro, og dette bør være et hovedmål i seg selv. Oppnår man glede i treningen sammen med små delmål på veien vil man kunne komme langt. Trening skal være for alle, uansett nivå og målsetting, og det eneste som setter grenser er deg selv, forklarer Synne.

Pia kjenner kanskje flere til gjennom sin jobb både som journalist, personlig trener og som blogger på piaseeberg.no! De siste årene har hun også utdannet seg som mentaltrener, og er allerede godt igang med å levere både på gruppe og individ nivå! Pia vil møte deg med respekt, kompetanse og tillit, og vil garantert være en katalysator for endringen du eventuelt ønsker i livet ditt, uansett arena.

_DSC1890Raw Gruppebilde
Tommelen opp for RAW trening!

Idag feiret vi våre 2 nye kollegaer med en deilig lunsj! Velkommen skal dere være begge to – og for alle dere som kunne tenke dere å teste Pia og Synne?

Send de en mail og hør om de kan møte nettopp deg! 🙂

Synne@rawtrening.no

Pia@rawtrening.no

Hilsen fra alle oss i RAW 🙂

_DSC1897Raw Gruppebilde
Idag teller vi 16 trenere i RAW, både mentale og fysiske 🙂