Velkommen til en RAW høst!

Skrevet av RAW Trening | 17. august 2018 | Ingen kommentarer

Håper du har hatt en fin sommer og er klar for å starte på’n igjen! Her hos oss på Lysaker Brygge er vi i full gang med nye og gamle kunder som ønsker å få en god start på høsten sammen med oss. Mye som skjer her i månedene fremover, så her er en liten smakebit. Håper du finner noe som smaker!

RAW Camp treningsweekend

Ett av høstens store høydepunkter er RAW Camp treningsweekend på Norefjell Ski & Spa 2.-4. november. Vi kan love et knallbra program med trening både for kropp og hode og en deilig energiboost når høsten er på sitt mørkeste. Med oss i år er skuespiller, PT og mentaltrener Silje Torp, kjent fra bl.a.TV-serien Vikingane. På campen skal Silje snakke om hvordan alt endrer seg til det bedre når vi tør å lytte til oss selv. Du får også mental trening av vår egen Cecilie Ystenes Myhre, og variert trening ute og inne signert våre dyktige PT’er. Ta med deg venner og kolleger – bli med på RAW Camp! Bestiller du før 15. september, får du early bird-pris på kr 3490,-.

 

I tillegg til kjerneproduktene PT-tjenester, mentaltreningog behandling, har vi denne høsten to gruppetilbud. Den tradisjonsrike bootcampen hver lørdag kl. 10.00 er allerede i gang, og førstkommende tirsdag 21. august kl. 18.30 starter vi opp igjen med tirsdagsyoga med Kristine Skogseid. Det undervises i Vinyasa-yoga, en dynamisk form for yoga som vektlegger koblingen mellom pusten og de ulike asanas (yogastillingene). Fortsatt noen få plasser igjen, så sikre deg plass på e-post: ronny@rawtrening.no.

 

Sertifiseringskurs i mental trening

I september starter vi opp igjen med de populære sertifiseringskursene i mental trening, RAW level 1 og 2 utviklet av partner og mentaltrener Cecilie Ystenes Myhre. Begge kursene begynner å fylle seg opp, men det er fortsatt mulig å sikre seg plass på post@rawtrening.no om du er rask.

 

Sjekk ut våre nettbaserte tjenester!

MOMENTUM er vårt nettbaserte kostholds- og treningsprogram utviklet av partner og PT, Ronny Døhli. Programmet går over fire uker og er for deg som ønsker en kickstartmed å etablere gode rutiner fort en sunn livsstil. Bare å laste ned om du ønsker å gå i gang i dag!

 

Stadig flere ønsker å lære seg mentaltrening på nett.  Vi har utviklet et spennende program i samarbeid med Trondheimsbedriften Coperio. I dette kurset lærer du deg det grunnleggende om mental trening, og programmet tilbyr både videoer, øvelser og peptalks.

 

 

 

 

Høsten blir RAW! Velkommen til oss på Lysaker Brygge!

 

Photo by: Creative Market