Vi skal bli RAW`ere på skader, rehabilitering og skadeforebyggende trening!

Skrevet av Carl Christian Aasheim | 9. november 2016 | Ingen kommentarer

Vi setter store krav til våre personlige trenere og vi forventer stadig oppdatert kunnskap. Denne gangen er det skader, rehabilitering og skadeforebyggende trening som står på agendaen når Calle, over en periode på 6 mnd, skal kurse gjengen i akkurat dette.

Det skal sies, at alle våre personlige trenere er svært dyktige innenfor deres felt! Når det er sagt, så er vi alltid åpne for ny kunnskap. Helsebransjen er i kontinuerlig utvikling så skal man henge med, gjelder det å holde seg faglig oppdatert. Vi bruker mye tid og ressurser på faglig oppdateringer, kurs, foredrag, eksterne – og interne foredragsholdere. Alt for å opprettholde våre høye standard, våre verdier og våre visjoner.

Denne gangen har jeg tatt på meg ansvaret for å kurse gjengen i skader, rehabilitering og skadeforebyggende trening. Alt tilpasset til en PT setting og spesielt tilpasset våre personlige trenere i RAW. Dette er teoretiske og praktiske kurs som går over et halvt år hvor målsetningen med dette er å øke kunnskapsnivået ytterligere innen det aktuelle temaet, slik at du som kunde alltid skal være i trygge hender når du kommer til oss.

Dette betyr i praksis at hvis du som kunde tenker at du vil gjerne vil benytte deg av personlig trening her på RAW, men er usikker på om du kan eller bør trene på grunn av en skade du har, så vil følgende skje når du kontakter oss:

  1. Anamnese og screening! Alle våre personlige trenere blir kurset i hvordan de skal fange opp potensielt alvorlige skader og sykdommer. Vi har derfor utviklet et grundig system for akkurat dette. Basert på den samtalen du har med din personlige trener før dere begynner å trene, vil du derfor få et klarsignal for trening eller ikke.
  2. Samarbeid med klinisk avdeling! Hvis treneren er i den minste tvil, så videresendes du til vår kliniske avdeling for en videre utredning. Da vil du få et tydeligere svar på om – og hvordan du bør trene fremover.
  3. Rehabilitering! Våre trenere vil, i tett samarbeid med klinikken, følge deg opp på best mulig måte slik at du restituerer optimalt. Siden våre trenere også er kjent med de ulike fasene innenfor rehabiliteringen så vil du også kunne få en unik oppfølging fra dag en etter en skade.

Har du en skade som du sliter med? Ikke vent med å ta turen til oss, vi får deg raskere tilbake på bena igjen!

Ha en fortsatt fin dag!

Mvh Calle