Vil du utgjøre en forskjell for andre mennesker?

Skrevet av RAW Trening | 14. august 2016 | Ingen kommentarer

Da er vår sertifisering i RAW mentaltrening noe for deg!

Hva lærer du?

Du lærer hvordan du 1. systematisk og 2. kontinuerlig kan legge en plan, både for deg selv og andre å få ut enda mer av potensialet! Ofte formes prestasjonene våre av dagsform! På kurset lærer du hvordan du kan ta kontroll på disse følelsene og tankene – og dermed nå mål enklere og mer effektivt.

Hvem er kurset for?

Kurset er for alle! Vi har kursdeltakere i alle aldre, begge kjønn og i diverse yrker! Dette er menneskekunnskap for alle, og vi er dermed sikker på at her kan mange hente mye! Det er derimot et kurs som krever god tilstedeværelse og fokus – vi henger sertifiseringsbeviset høyt!

Når starter neste kurs?

Neste kurs startet 29/9 og foregår på lyseaker Brygge! Inkludert er pensum, alle forelesningsnotater, lunsj, kaffe etc.

Hva sier tidligere deltakere?

Her er noen av kommentarer fra tidligere deltakere

TINA PETTERSEN ENGSETH
Mellomleder/sykkelansvarlig ved Spenst Alta

– Jeg hadde tenkt å ta personlig trener-utdannelse, men så kom jeg over en artikkel om RAW. Jeg studerer allerede idrett, som går dypere inn i temaene på PT-studiet, så jeg fant ut at jeg ville ha mer bruk for mental trener-utdanning i jobben min på Spenst.
Etter kurset er jeg blitt svært bevisst, både på meg selv og på andre. Jeg føler jeg har større kompetanse til å forstå andres livsstil og hvorfor ting blir slik de blir, og jeg kan lettere se hva man kan gjøre for å bedre hverdagen og dermed bli mer fornøyd og lykkelig. De verktøyene vi har fått, og den lærdommen jeg har tatt med meg fra kurset, både fra andre kursdeltagere og forelesere, har vært gull verdt for meg. Må bruke litt tid på å finne ut hvordan jeg skal integrere tittelen i arbeidet mitt, men ønsket er å jobbe som mental trener på sikt. Om det er for medlemmer på et treningssenter, om jeg kan brukes til å hjelpe nye medlemmer i den vanskelige startfasen, og kanskje også i idretten, får vi se.
BRIT LISE STEINKJELLÅ
Banksjef

– Jeg har alltid vært opptatt av mental trening, lest en del bøker om emnet og brukt det i egen trening. Jeg ønsket å få enda mer faglig kunnskap, som jeg kan bruke både i jobb og privat. Det vil jeg så absolutt si at jeg fikk. Ikke minst var det bra at vi fikk testet det i praksis. Veldig lærerikt! Jeg fikk bekreftet at en del av det jeg har brukt fra før er riktig, har fått gode begreper og ikke minst en skikkelig struktur på den mentale treningen. Jeg skal bruke det personlig under trening og under konkurransen jeg skal delta i neste år: Rockman Swimrun. I tillegg har jeg startet så smått som foredragsholder og mental trener.

 

Linker fra media:

Du kan lese mer her eller her!

Eller mer på vår egen side om utdanningen 🙂

PÅMELDING TIL POST@RAWTRENING.NO