Viljestyrke & Treningspodcast

Skrevet av Ystenes Myhre Cecilie | 9. mai 2016 | Ingen kommentarer

Ønsker du deg mer viljestyrke og selvdisiplin? Da er treningspoddens nyeste episode noe du kan lytte til idag!

Da er det mandag, og ny uke! Jeg håper du har hatt en fantastisk helg med sol og alt som hører til! For et vær sier jeg bare! Deilig!

Dersom viljestyrke, selvdisiplin og selvkontroll er noe du ønsker deg mer av, eller rett og slett bare lurer litt på hvordan denne «mentale muskelen» fungerer så håper jeg du sjekker Treningspodden sin nye episode som kommer ut idag!

Treningspodden er en podcast i regi av Det nye Shape up, som sikkert er et magasin mange av dere kjenner til. Forrige uke var jeg på besøk hos Karine og Silje (som er programledere) – hvor de hadde mange smarte spørsmål om temaet 🙂

 FOTO: Guro Beitohaugen
Silje og Karine FOTO: Guro Beitohaugen

Selv om viljestyrke er et komplekst «tema» – så forsøkte jeg å bryte ned så enkelt og forståelig som mulig! Jeg har ikke hørt episoden selv enda, synes det er forferdelig å høre min egen stemme 🙂 så ja…be nice 🙂

Har du lyst til å høre hele episoden, så finner du den her!

PS!

Et gjennomgående element i hver episode er ukens utfordring, der Silje og Karine bytter på å utfordre hverandre og lytterne til å gjøre konkrete oppgaver og aktiviteter den kommende uken. Hver uke premieres en av lytterne med treningstights, treningstopp og trenings-bh fra Puma, som er podcastens hovedsponsor.

Du deltar ved å publisere et bilde av deg selv på Instagram med hashtaggene #ukenspumautfordring og #treningspodden. Følg @shapeupnorge og @treningspodden på Instagram for å se bilde av ukens premie og ukens vinner.

Sjekk også RAW trening sin egen IG profil for flere spennende saker: @rawtrening #rawtrening

Nå stikker jeg til Utlendingsnemda og skal holde en workshop om stressmestring 🙂

Ha en strålende uke 🙂